Over ons

-Over ons
Over ons 2018-05-15T14:44:12+00:00

Welkom bij ACN

ACN is de brancheorganisatie voor de luchtvrachtindustrie in Nederland. De hoofddoelstelling van ACN is het ontwikkelen van de Nederlandse luchtvrachtindustrie in de ruimste zin van het woord.

Leden van ACN zijn luchthavens, luchtvaartmaatschappijen, luchtvrachtexpediteurs, grondafhandelingsbedrijven, air cargo truckers, general sales agents en een groot aantal zakelijke dienstverleners, zoals banken, verzekeraars, opleiders, adviesbureau’s, uitzendorganisaties en securitybedrijven.

ACN Interessegebied

Over ons pic

Wat doet ACN?

De hoofddoelstelling van ACN is het ontwikkelen van de Nederlandse luchtvrachtindustrie in de ruimste zin. Onze focus ligt op het optimaliseren en innoveren van de luchtvrachtketen op Schiphol en de regionale airports.

ACN vormt een brug  tussen de verschillende partijen in de  luchtvrachtketen. ACN voegt waarde toe door met haar leden samen te werken aan de concurrentiekracht van de Nederlandse luchtvrachtindustrie.

Door het samenbrengen van partijen kan de hele luchtvrachtsector op een unieke wijze stappen zetten. Niet alleen door initiatieven van ACN zelf maar juist ook door het ondersteunen van initiatieven die uit de markt komen is er een unieke situatie gecreëerd.

Ontmoet het ACN team

Ben Radstaak
Ben RadstaakDirecteur
Ben is Algemeen Directeur van ACN. Hij is verantwoordelijk voor alle ACN-projecten en vertegenwoordigt ACN op nationaal en internationaal niveau.
Ben is lid van: bestuur Sectorfonds Luchtvaart, Beroepveldcommissie InHolland, MBA Adviesraad VU, Raad van Toezicht & Advies van NDL, Jury Nederlandse Logistiek Prijs (vLm), Education & Research Committee TIACA, Advisory Body Safety & Security FIATA, Air & Security Committee CLECAT.
Aniek Dubbelboer
Aniek DubbelboerManager General Affairs
Aniek is Manager General Affairs. Zij houdt zich bezig met de algemene bedrijfsvoering van ACN, alsmede projecten op het gebied van security en onderwijs. Ze is ook Luchtvracht Beveiligingsadviseur.
Daarnaast is Aniek bestuurslid van het Waarschuwingsregister Logistieke Sector (WLS) en plv. bestuurslid van het Sectorfonds Luchtvaart.
Leo de Haas
Leo de HaasAccount Manager Airlines
Leo is binnen ACN het aanspreekpunt voor de Airlines. Hij de verbindende factor tussen de Nederlandse luchtvracht sector en de IATA Organisatie in Madrid-Genève. Daarnaast voert hij vestigingsinspecties uit voor IATA. Leo is ook de drijvende kracht achter het jaarlijkse ACN-voetbaltoernooi.
Marja Verbiest
Marja VerbiestAdministratief Medewerker
Marja verzorgt samen met een externe boekhouder de volledige boekhouding en administratie/facturatie. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het beheer van de ledendatabase en het SmartLOXS-systeem.
Petra ten Bookum
Petra ten BookumSecretariaatmedewerker
Petra is het eerste aanspreekpunt op het secretariaat van ACN. Zij verzorgt o.a. de uitgifte van de ACN-pas, de verkoop van de formulieren en faciliteert diverse vergaderingen en evenementen.
X