Ledenvoordelen

-Ledenvoordelen
Ledenvoordelen 2018-09-04T14:27:36+00:00

ACN-ledenvoordeel: eerste maand gratis onderhoud bij Hoppecke Batterijen

Hoppecke Batterijen Nederland is het grootste batterijen service- en onderhoudsbedrijf van Nederland. Daarnaast is Hoppecke fabrikant van batterijen, de grootste binnen Europa. Hoppecke is gekend om haar grote R&D met innovatieve producten met een lange levensduur. De productie vindt plaats in Duitsland. Hoppecke Nederland doet service en onderhoud aan batterijen en laders van ALLE merken.

Klik hier voor meer informatie over deze actie!

ACN-ledenvoordeel: tot 30% korting bij Renault Nieuwendijk

Begin 2015 zijn ACN en Renault Nieuwendijk een samenwerking gestart. Als lid van ACN profiteert u ook in 2018 van een hoge collectieve korting op uw zakelijke aankoop of lease van een Renault personen- of bedrijfswagen. Deze kortingen lopen op tot 15% voor personenwagens en zelfs 30% voor bedrijfswagens.

Renault Nieuwendijk is met diverse vestigingen in de regio Schiphol-Haarlemmermeer, een begrip in de regionale mobiliteitsbranche.

Klik hier voor de informatiebrief ACN-leden

Renault

Zilveren Kruis

Als lid van ACN krijgt u korting op de zorgverzekering van Zilveren Kruis!

ACN en Zilveren Kruis hebben goede afspraken gemaakt over de zorgverzekering. Zo kunnen we u, uw medewerkers en hun gezinsleden een goede zorgverzekering bieden met 10% korting op de basisverzekering en 15% korting op de aanvullende – en tandartsverzekeringen

Ook vinden wij het belangrijk om te helpen bij het regelen van de juiste zorg, het kiezen van een passende zorgverzekering en het eenvoudig regelen van de verzekeringszaken. Bijvoorbeeld:
– Uw vergoeding binnen 3 werkdagen uitbetaald als de zorgkosten worden gedeclareerd via Mijn Zilveren Kruis of de app
– De Keuzehulp van Zilveren Kruis helpt bij het kiezen van een passende zorgverzekering.
– In Mijn Zilveren Kruis regelt u alle zorgzaken online
– U krijgt beter inzicht in uw zorg met de Zorgverkenner en wij helpen u bij het regelen van zorg met onze Zorgcoach.

Maar we gaan verder en staan ook u, als werkgever, met raad en daad terzijde.

Zilveren Kruis helpt zakelijke klanten met Gezond Ondernemen.
Een totaal aanpak, samen met de werkgever. We richten ons op ondersteuning bij het gezond houden van medewerkers. Het snel en effectief re-integreren bij verzuim, maar verzekeren ook financiële risico’s bij langdurig zieke medewerkers. Door onze aanpak beloven wij dat verzuim lager wordt, de kosten dalen en de medewerkerstevredenheid stijgt.

Heeft u nog geen collectieve zorgverzekering via ACN? U kunt per mail contact opnemen. Of ga naar de website van Zilveren Kruis.

X